Om MEIPOP

MEIPOP er en ung designvirksomhed, som laver møbler og interiør i en moderne nordisk stil. Alt sammen designet og produceret i Danmark.

MEIPOP er tidløse og langtidsholdbare designs med underspillede detaljer. MEIPOPs vision er at forene form, funktion og håndværksmæssig kvalitet på en måde, så vores designs indgår naturligt i deres omgivelser og samtidig tiltrækker sig opmærksomhed.

Hos MEIPOP hænger kvalitet og pris sammen. Vores priser er, som de er, fordi et godt design, omhyggelig fremstilling og kvalitetsmaterialer tager tid at lave og koster penge. MEIPOP har derfor ikke udsalg, rabatkoder eller nedsatte priser.

Alle MEIPOPs designs er made-to-order i høj kvalitet. Det betyder, at når du køber et af MEIPOPs designs, skal det først fremstilles, før det bliver sendt til dig. Det tager derfor 4-6 uger fra du har afgivet din ordre, til du modtager den.

MEIPOP udvider gradvist sortimentet med nye designs. Et godt og gennemtænkt design tager sin tid, og kvaliteten af hvert enkelt design er langt mere afgørende end antallet af designs i MEIPOPs sortiment.

Følg os på @meipopdesign på Instagram. Så kan du følge med, når MEIPOP lancerer et nyt design